احداث بالكن در گذرها

ساخت وبلاگ

به گزارش ايمنا، كميسيون ماده صد قانون شهرداري متشكل از سه عضو اصلي شامل نماينده دادگستري، نماينده وزارت كشور و نماينده شوراي اسلامي شهر است.
ماده صد شهرداري در جهت نظم بخشيدن به شهرسازي و ساخت و سازهاي شهري فعال است و مالكين اراضي و املاك واقع در محدوده شهر يا حريم آن قبل از هر اقدامي به تفكيك اراضي يا عمليات عمراني و ساخت ساز بايد از شهرداري پروانه ( مجوز ) اخذ كنند و شهرداري مكلف به جلوگيري از عمليات ساختماني بدون مجوز و خلاف پروانه صادره در زمين هاي محصور و غير محصور است.
البته ماده صد قانون شهرداري ها از جمله مواد بسيار كاربردي است كه آنچنان كه بايد نسبت به شناخت و آگاهي آن اقدامي صورت نگرفته است.
اهميت موضوع به جهت آگاهي بخشي به عموم و پيشگيري از تخلفات ساختماني مردم و ارتقاء آگاهي شهروندان، ما را بر آن داشت تا در نوشتاري كه در ادامه از نظرتان مي گذرد، پاسخ برخي از سؤالاتي را كه در بين شهروندان متداول است را از زبان "غلامعلي فيض اللهي- مديركميسيون هاي ماده صد شهرداري اصفهان" اطلاع رساني كنيم.
احداث بالكن در گذرها با توجه به چه ضوابطي درست است؟
احداث بالكن در گذرها با توجه به طرح تفصيلي است، البته در گذرهاي كمتر از ۱۰ متر احداث بالكن غيرقانوني است.
در ارتفاع كمتر از ۴ متر هم نمي توان بالكن احداث كرد؛ در گذرهاي ۱۰ تا ۱۲ متر در ارتفاع ۴ متر ۵۰ سانت، در گذرهاي ۱۲ متر با ارتفاع ۴ متر ۶۰ سانت، در گذرهاي ۲۰ متر ۸۰ سانت و ۲۰ متر به بالا ۱۰۰ سانتي متر مي توان در ارتفاع ۴ متر بالكن ساخت، در غير اين صورت احداث بالكن در كميسيون ماده صد راي تخريب مي گيرد.
اينكه بعضي از شهروندان درگذرهاي ۶ يا ۸ متري بالكن احداث مي كنند يقين داشته باشند كه در كميسيون ماده صد رأي تخريب براي بالكن ساخته شده صادر مي شود.
در كميسيون ماده صد رأي به تخريب قسمتي از ساختماني صادر شده و مالك براي كم شدن ميزان جريمه به كميته نظارتي منطقه مراجعه كرده است، آيا اعضاء شوراي شهر مي توانند جرائم ماده صد را كم كنند؟
اگر رأي تخريب صادر شده باشد، اعضاي كميته نظارتي هيچ اقدامي نمي توانند انجام دهند و حتي نمي توانند ميزان جرايم را كم كنند.
در اين رابطه فقط كميسيوني كه رأي را صادر كرده است امكان كم كردن ميزان جرايم را دارد و البته اگر راي قطعي شده باشد، اين كميسيون هم نمي تواند جرايم را كاهش دهد.
بعضي از پنجره هاي ساختمان ها مشرف به خانه هاي روبه رويي هستند، اگر فردي در اين رابطه شكايت داشته باشد بايد به كميسيون ماده صد مراجعه كند يا به شهرداري منطقه ؟
بايد به شهرداري منطقه مراجعه و طرح شكايت كنند، پس از اعلام شكايت شهرداري منطقه بازديد مي كند و اگر خلافي انجام شده باشد مراتب به كميسيون ماده صد اعلام مي شود.
چنانچه مشرفيت پنجره ساختماني بر ديگر ساختمان ها محرز شود،كميسيون ماده صد راي بر رفع مشرفيت صادر مي كند.
كميسيون ماده صد جرائم دريافتي را خرج چه كارهايي در سطح شهر مي كند؟
بسياري از شهروندان بر اين باور هستند كه جرايم ماده صد به حساب اين كميسيون پرداخت مي شود در حالي كه مبلغ جرايم ماده صد به حساب شهرداري مركزي واريز مي شود.
كميسيون ماده صد فقط يك مرجع رسيدگي كننده است و پولي دريافت نمي كند.
يك منزل مسكوني در طرح خيابان قرار گرفته و شهرداري قصد دارد پرونده اين منزل را به كميسيون ماده صد ارسال كند، در چه مواقعي اين اتفاق رخ مي دهد؟
خانه اي كه در طرح باشد اگر با مجوز ساخته شده باشد پرونده آن نيازي به ارجاع براي كميسيون ماده صد ندارد و تنها در صورتي كه بدون پروانه ساخته شده باشد، پرونده مربوطه به اين كميسيون ارجاع مي شود.
كميسيون ماده صد به تخلفات ساختماني رسيدگي مي كند و اينكه خانه اي در طرح قرار دارد، يا خير ربطي به روند رسيدگي به تخلفات در كميسيون ماده صد ندارد


برچسب‌ها: ضوابط احداث بالکن , شهرسازی , کمسیون ماده صد گروه مهندسی ساختمان آرمان...
ما را در سایت گروه مهندسی ساختمان آرمان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : arman-esfa بازدید : 187 تاريخ : دوشنبه 9 مرداد 1396 ساعت: 0:11